Oldalletöltések száma: 9276101
2019. június 27. csütörtök 05:58,
László napja van.

Egy hétig kóstolgathatják a nézők az új tévécsatorna műsorát

tevezes birminghammail coukA Velencei-tó térségének legnagyobb kábelszolgáltatója a UPC, így ezen a rendszeren bekövetkező változtatás sokakat érinthet. Az persze jó, ha az előfizetők új csatornát kapnak, de például a spanyol labdarúgás szép számú kedvelői nehezen bocsátják meg, hogy a szolgáltató egyik napról a másikra megszüntette a bajnokság meccsinek közvetítését.

   Kevés a valószínűsége, hogy mindezt ellentételezi majd az, hogy január 14-től a UPC digitális csatornakiosztásában is elérhető válik az ATV új, könnyedebb hangvételű műsorokkal, filmekkel és nemzetközi magazinműsorokkal jelentkező csatornája, az ATV Spirit. A hírt a Computerworld.hu írta meg.

   Az ATV Spirit csatornán az ATV saját gyártású lazább szórakoztató műsorai, talk-show-i, valamint magyar és nemzetközi filmek, illetve sorozatok mellett külföldi és nemzetközi magazinműsorok kínálata lesz látható.
   Az új csatorna a UPC TV Prémium csomagjában a 87. számú programhelyén lesz elérhető, de az indulást követő első héten kódolatlanul minden UPC előfizető számára hozzáférhető lesz – írta a Computerworld.hu.