Oldalletöltések száma: 6351821
2018. április 26. csütörtök 05:51,
Ervin napja van.

Fejér megye lányainak papírjuk van arról, hogy ők a legszebbek

nemzetszepe ocdn euA szépség fogalma nagyon is viszonylagos, hiszen másként néz ki egy szép nő Ázsiában, Afrikában, vagy éppen Európában, ráadásul az egyes tájakon a szépségideál koronként is igencsak erősen változik. A szépségnek sok meghatározása van, talán a legelfogadottabb az, hogy szép, ami érdek nélkül tetszik.

   Igen szép sikert ért el Fejér megye, hiszen most már papírjuk van a megyében élő nőknek arról, hogy ők a legszebbek az országban. A Nemzet Szépe szépségverseny szervezőinek nem reprezentatív közvélemény-kutatásából kiderült az is, hogy egy szépségkirálynőnek milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie – írta a Propeller.hu.

   A Nemzet Szépe szervezői az elmúlt hetekben többek közt arra is keresték a választ, hogy melyik megyében élnek a legszebb magyar lányok. Egy internetes kérdőívet készítettek, amelynek eredménye szerint a válaszadók 21.4 százaléka úgy véli, hogy a Fejér megyei lányok a leggyönyörűbbek. A második helyen a budapesti lányok végeztek 14.5 százalékkal, a képzeletbeli dobogó legalsó fokára pedig Borsod-Abaúj-Zemplén megye állhatott fel a válaszok 6.8 százaléka alapján.
   A közel 300 válaszból kiderült az is, hogy az emberek szerint az intelligencia, az őszinteség és a céltudatosság a három legfontosabb jellemző, amellyel egy szépségkirálynőnek rendelkeznie kell. Ezek mellett szintén fontosnak tartották, hogy a királynő megbízható, illemtudó és céltudatos legyen, ugyanakkor a kérdőívet kitöltők szerint az már kevésbé lényeges, hogy a szépség családcentrikus és toleráns-e.
   A válaszadók igen jelentős többsége gondolja úgy, hogy elsődlegesen az arc számít egy szép lány esetében. Ezt követően kiemelten fontos a szeme és a haja, míg többen a kezeket és a feneket jelölték meg, mint lényeges külső jegyet, de meglepő, hogy a mosoly és a fogak csak elenyésző szavazatot kaptak – írta a Propeller.hu.