Oldalletöltések száma: 8450110
2019. március 23. szombat 05:09,
Emőke napja van.

Újabb támadás adataink és pénztárcánk ellen

bankkartyak alon huMind többen egyenlítik ki közüzemi számláikat otthonról, a Díjnet szolgáltatásának igénybevételével. Kényelmes, mert a nap bármely szakaszában használható és még zord időben sem kell elmenni a postára, hogy ott a sárga csekkekkel a kézben várja ki az ember, hogy befizethesse a havi kötelező fizetnivalókat.

   Természetesen „ügyes” emberek ebben is gazdagodási lehetőséget látnak. Az elmúlt napokban a Díjnet Zrt. nevével és logójával visszaélve adathalász e-maileket küldtek ismeretlenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről – figyelmeztetett a szolgáltató.

   A Díjnet most arra kéri az ügyfeleit, hogy a fenti, „Bejelentés” tárgyú e-mailben feltüntetett „Frissítse A Fiókot” hivatkozást/linket ne nyissák meg, illetve arra kattintva ne adják meg adataikat, ne kezdeményezzek regisztrációt.
   Fontos információ, hogy a Díjnet Zrt. a regisztráció során nem kér be bankkártya adatokat. A Díjnet részére a bankkártyás fizetést és a bankkártya regisztráció lehetőségét az OTP Bank Nyrt. biztosítja közvetlenül saját rendszerében.
   Azt is kérik, hogy a hasonló e-maileket fokozott figyelemmel kezeljék a felhasználók. Fontos, hogy hasonló levél érkezésekor alaposan vizsgálják meg a belinkelt weboldalt, a Díjnet által küldött levél esetén a weboldalra mutató link mindig tartalmazza a dijnet.hu tartományt, egyéb esetben a linket ne nyissák meg –javasolja a szolgáltató.