Oldalletöltések száma: 6478770
2018. május 22. kedd 00:29,
Júlia és Rita napja van.

Öt Eurosport csatornán is élvezhetik a UPC-s előfizetők a téli olimpiát

olimpia korea lang haon. huA Velencei-tó térségében is szolgáltató UPC kábeles kínálatában már eddig is szép számmal voltak sportcsatornák, de a szolgáltató óriás még tovább kedveskedik előfizetőinek. Bizonyára a téli sportok szerelmesei örülnek ennek és milyen jó lett volna ilyen már a nyári olimpia alatt is.

   A nagy nemzetközi sporteseményeket hagyományosan közvetítő tévéadók mellett három új Eurosport csatornán is élvezhetik a 2018-as téli olimpia eseményeit a UPC Magyarország ügyfelei.

   Bár péntek délután már mind a három csatorna elérhető volt a kábeltévé menüjében, a csatornákon csak az olimpia logója és néhány a csatornára vonatkozó információ volt látható és a digitális műsorban már ott szerepelt a téli olimpia közvetítésének időpontja. Szombaton viszont már nézhetővé váltak ezek a csatornák is, bátran lehetett válogatni az egyes sportesemények között. hiszen az ötkarikás események ideje alatt további három csatornát is ingyenesen elérhetővé tesz előfizetői számára a UPC.
   A Eurosport 3, 4 és 5 műsorán február 9 és 25 között folyamatosan követhetőek a téli olimpia történései élőben és felvételről, angol nyelvű kommentárokkal. Mindehhez pedig nemcsak otthonról, hanem a Horizon Go szolgáltatás segítségével mobil eszközeikről is hozzáférhetnek a UPC-ügyfelek.