Oldalletöltések száma: 6478774
2018. május 22. kedd 00:30,
Júlia és Rita napja van.

Rogyásig internetezhetnek a Telekom ügyfelek négy napon át

mobil adatforgalomNetezz korlátlanul, amíg mi dolgozunk! Így hirdeti honlapján a Magyar Telekom azt a rendkívüli internetezési lehetőséget, amelyet minden havidíjas előfizetőjük élvezhet február 16-tól 4 napon át.

   Ez idő alatt korlátlan belföldi adat-felhasználási lehetőséget ad a Telekom havidíjas mobilinternet előfizetőinek. Mindez azért következik be, mert a cég jelentős munkálatokba kezd annak érdekében, hogy ügyfélszolgálatuk megfeleljen a folyamatosan növekvő igényeknek – olvasható a T-home.hu oldalon.

   A szolgáltató az ügyfeleiket kiszolgáló rendszereiket február 16-án 22 órától várhatóan február 19-én éjfélig tartó munkálatokkal bővítik és fejlesztik, és ebben az időszakban az ügyintézés és vásárlás csak korlátozottan lehetséges. Mindezért cserébe – egyfajta fájdalomdíjként – 4 napon át szabadon és korlátlanul internetezhet belföldön minden nettel rendelkező havi díjas mobil-előfizető.
   A lehetőség külön kérés nélkül, automatikusan áll majd az ügyfelek rendelkezésére, ez idő alatt a mobilinternet használat nem fogyasztja a díjcsomagokban foglalt adatmennyiséget.
   A Telekomnál a négy nap alatt átmenetileg nem lesz lehetőség például szolgáltatások, készülékek, tartozékok vásárlására, szerződéskötésre, szolgáltatásokra és folyószámlára vonatkozó módosításokra, számlával és SIM-kártyával kapcsolatos ügyintézésre. Kivéve a letiltást, az ugyanis a négy nap alatt is elérhető lesz.
   Zavartalanul működnek ez idő alatt is egyes ügyfélszolgálati szolgáltatások, így a Domino feltöltés személyes csatornákon, a hibabejelentés és a mobilvásárlási szolgáltatások.
   Az ügyfélszolgálati rendszereken végzett munkálatok miatt kéri az ügyfeleit a Telekom, hogy amennyiben erre lehetőségük van, úgy időzítsék ügyfélszolgálati intéznivalóikat, hogy azok ne ezekre a napokra essenek.
   Számlát banki átutalással vagy csekken, a postákon a négy nap alatt is be lehet fizetni.