Oldalletöltések száma: 6351826
2018. április 26. csütörtök 05:52,
Ervin napja van.

Pár perces munkával nyerhet egy olcsó üdülést

termal gyulai erzsebetprogram huEgy sikeres pályázattal még akkor is elmehet üdülni a nyugdíjas korú magyar polgár, ha erre nincs elegendő pénze. A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány ismét pályázatot hirdet nyugdíjasoknak az Erzsébet-program keretében 2018-ban felhasználható üdülésre.

   A pályázatot január 19-éig lehet beadni, kizárólag elektronikusan és egy regisztrációt követően. A pályázatok beadásában az Erzsébet-program hivatalos ügyfélszolgálata, és az úgynevezett segítőpontok, a Kormányablakok és az Integrált Közösségi Szolgáltató Terek irodái is segítséget nyújtanak – írta a Pénzcentrum.hu.

   Pályázati siker esetén a támogatott 5.000 forint pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást az előszezonban, 2018. június 15-éig, illetve az utószezonban, 2018. szeptember 1. – 2018. december 20. között megkezdett üdülésre. Szállásfoglalásra majd a későbbiekben, a pályázati időszakot követően lesz lehetőség, országosan több mint 30, többségében gyógy- és termálvizes fürdőzési lehetőséggel is rendelkező szálláshelyre – olvasható a Pénzcentrum.hu információjában.
   Aki szeretne olcsón üdülni, itt elolvashatja a szükséges információkat és beléphet a regisztrációs és pályázati felületre, innen pedig letöltheti a hozzájáruló nyilatkozatot.