Oldalletöltések száma: 10637075
2020. február 25. kedd 15:43,
Géza napja van.

Vadételekkel is ismerkedhetnek a látogatók a Velencei-tónál

oz vagy szarvascomb mindmegette huMagyarországon nagyon komoly hagyománya van a vadászatnak és igen szép számmal vannak vadásztársaságok és vadászok is. Ugyanakkor nagyon sokan előítélettel gondolnak a vadászatokra, bár a vadételeket bizonyára többségük szívesen fogyasztja. A Velencei-tó mellett hamarosan mindkettővel ismerkedhetnek az érdeklődök.

   Az Országos Vadásznap és a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválra kerül sor szeptember 7-én a Pákozd-Sukorói Arborétum és Vadaspark területén – hívta fel az eseményre a figyelmet az Agrofórum.hu.

   A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál a természet, a vadászati kultúra és a vadgasztronómia szerelmeseinek nemzetközi találkozója. Kiváló fórumot jelent a vadhús, mint konyhai alapanyag népszerűsítésére, széles körű felhasználási területeinek, ezzel együtt az erdőben, vadban és vadászatban rejlő lehetőségek bemutatására, mindezt tartalmas kikapcsolódási és minőségi szórakozási lehetőségek biztosításával fűszerezve. A fesztivált 2019-ben az Országos Vadásznappal együtt tartják majd.